MC250 Курс по фотография

0 записани

Този видео курс е самостоятелната практика към курс MC250 Курс по фотография на Мицев център с общо 1200 минути видео уроци в 65 теми. Достъп за 16 седмици ще получите на първото занятие на курса. Вижте демо на обучението в първата  тема от съдържанието горе.

Подходящ за всеки, който иска да прави запомнящи се снимки. За хората, купили си скъп фотоапарат и открили колко трудно се снима с него. За тези, които искат да се развият професионално като фотографи или фотографията им е хоби. За всички, които искат да съхраняват света наоколо. Курсът е много подходящ за ученици и студенти.

След този курс по фотография препоръчваме да запишете и MC255 Курс Photoshop за фотографи, за да изваждате максимума от всяка снимка. Защото колкото и добре да настроим фотоапарата, понякога се налага да пипнем снимките.

Фотографията е страст. Завладява те с всеки кадър. Усилва спомена за онзи мъглив ситен дъжд с вкус на мащерка и приключения. Тихо се промъква в душата ти и дава сили на откривателя в теб. Спотайва се в мислите ти и тихичко нашепва. Къде е следващия маршрут. Да не забравиш статива. Да заредиш батериите. И да носиш онзи новия обектив …

Необходима техника: Фотоапарат! Чудесно е, ако имате DSLR или безогледален фотоапарат със сменяема оптика Nikon, Canon, Sony, Pentax, Samsung или др. Но и с всеки фотоапарат или модерен смартфон, с настройки на режимите на снимане ще можете ефективно да участвате в курса.

Продължителност: 12 вечерни занятия от 18:30 (вечерна група) или 8 съботно-неделни занятия, общо 36 учебни часа. Конкретни дати се уговарят на първото занятие.

За по-ефективно обучение групите са ограничени до 6-8 души.

Сертификат: на успешно завършилите обучението се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.

Методика на преподаване: интензивно обучение по утвърдена методика в мултимедийна зала с практически примери, реални задачи и дискусии на индивидуалните резултати и снимки. Обучението е интензивно и групите са малки, за да осигурим лично отношение за всеки. При 5-6 заявки договаряме удобна за всички начална дата. Обадете се сега, много вероятно е останалите желаещи да чакат точно Вас, за да стартираме.

Курсът се провежда в залите на Мицев център Пловдив, ул. Гурко 16.

Информация за курса на тел. 0888 735252 (9:00-20:00 всеки ден).

Преподавател

Камен Мицев е двигателят на Мицев център и е сертифициран Microsoft треньор от 2009г., а от 2001г. е сертифициран Microsoft Excel Specialist. Развивайки се като треньор по организационно развитие, ще Ви вдъхнови да ползвате Excel, Offcie продукти и да подобрите социалните си умения. Камен е Иновативен Microsoft обучител, а през 2016г. завоюва Треньорската купа "Сърце" за Емоционална интелигентност на Българска асоциация за тренинг и развитие.
От 2019г. е треньор по Емоционална интелигентност, психолог с опит в обучение на възрастни, диагностика и развитие на тренинг групи.

380,00лв.