Продължете към съдържанието

MC124 Курс PowerPoint

0 student

Този видео курс е самостоятелната практика към курса MC124 Курс PowerPoint Advanced на Мицев център с общо 800 минути видео уроци и 100 задачи. Достъп за 10 седмици ще получите на първото занятие на курса.

Microsoft PowerPoint е безспорно най-разпространената програма за презентации. Познавайки богатите и възможности в курса по PowerPoint, бързо и лесно ще правите перфектни презентации.

Курсът е подходящ за търговци, мениджъри по продажбите, технически секретари и офис администратори, специалисти по рекламата, преподаватели, студенти, ученици. И за всички, които използват презентации в професионалната си дейност и искат нагледно да представят своите идеи, проекти, услуги и продукти.

След курсът ще можете бързо и ефективно да създавате ефектни и въздействащи презентации. Ще познавате богатите възможности за форматиране и настройка на текст, изображения и мултимедийни обекти в PowerPoint. Ще можете да управлявате анимациите в презентация и да правите автоматични презентации с ефект на изкуствен интелект.

Необходими познания: минимални познания в организиране на файлове и папки, познания в търсене на информация и изображения с Google и работа с периферни устройства.

Продължителност: 9 непоредни вечери от 18:30 или 6 дни събота/неделя от 9:30 или 14:00.

Бонус: неограничен достъп до тайна Facebook група за безплатни консултации.

Учебни материали: отпечатана книжка от 60 страници с теоретичният материал.

Сертификат: на успешно завършилите курса и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.

Методика на преподаване: интензивно обучение в мултимедийна зала от MCT (сертифициран от Microsoft обучител) с дългогодишен опит, по официалната методика на производителите.

Курсът се провежда в залите на Мицев център Пловдив, ул. Гурко 16.

Информация за курса на тел. 0888 735252 (9:00-20:00 всеки ден).

Преподавател

Камен Мицев е двигателят на Мицев център и е сертифициран Microsoft треньор от 2009г., а от 2001г. е сертифициран Microsoft Excel Specialist. Развивайки се като треньор по организационно развитие, ще Ви вдъхнови да ползвате Excel, Offcie продукти и да подобрите социалните си умения. Камен е Иновативен Microsoft обучител, а през 2016г. завоюва Треньорската купа "Сърце" за Емоционална интелигентност на Българска асоциация за тренинг и развитие.
От 2019г. е треньор по Емоционална интелигентност, психолог с опит в обучение на възрастни, диагностика и развитие на тренинг групи.

390,00лв.