Продължете към съдържанието

Курс PowerPoint Free

0 записани

Този безплатен видео курс съдържа 30 теми с над 4 часа видео уроци и може да се гледа по всяко време без регистрация! Натиснете “Съдържание” за да се отворят темите.

Microsoft PowerPoint е най-разпространената програма за презентации. Познавайки богатите и възможности в курса по PowerPoint, бързо и лесно ще правите перфектни презентации.

След курсът ще можете бързо и ефективно да създавате ефектни и въздействащи презентации. Ще познавате богатите възможности за форматиране и настройка на текст, изображения и мултимедийни обекти в PowerPoint. Ще можете да управлявате анимациите в презентация и да правите автоматични презентации с ефект на изкуствен интелект.

Необходими познания: минимални познания в организиране на файлове и папки, познания в търсене на информация и изображения с Google и работа с периферни устройства.

Продължителност: 30 кратки видео урока, общо над 4 часа

Вижте едно кратко видео с историята на PowerPoint (8 мин.)

Преподавател

Камен Мицев е двигателят на Мицев център и е сертифициран Microsoft треньор от 2009г., а от 2001г. е сертифициран Microsoft Excel Specialist. Развивайки се като треньор по организационно развитие, ще Ви вдъхнови да ползвате Excel, Offcie продукти и да подобрите социалните си умения. Камен е Иновативен Microsoft обучител, а през 2016г. завоюва Треньорската купа "Сърце" за Емоционална интелигентност на Българска асоциация за тренинг и развитие.
От 2019г. е треньор по Емоционална интелигентност, психолог с опит в обучение на възрастни, диагностика и развитие на тренинг групи.

Free