Курс PowerPoint Free

0 записани

Безплатен курс PowerPoint в удобно време без регистрация. 100 видео урока, общо над 12 часа!

Натиснете “Съдържание” за да се отворят уроците.

След този курс ще можете бързо и ефективно да създавате стилни и въздействащи презентации. Ще познавате богатите възможности за форматиране и настройка на текст, изображения и мултимедийни обекти в PowerPoint. Ще можете да управлявате анимациите в презентация и да правите автоматични презентации с ефект на изкуствен интелект. Ще овладеете техниките за напреднали, така че с презентацията си да владеете аудиторията.

Необходими познания: минимални познания в организиране на файлове и папки, познания в търсене на информация и изображения с Google и работа с периферни устройства.

Преподавател

Камен Мицев е двигателят на Мицев център и е сертифициран Microsoft треньор от 2009г., а от 2001г. е сертифициран Microsoft Excel Specialist. Развивайки се като треньор по организационно развитие, ще Ви вдъхнови да ползвате Excel, Offcie продукти и да подобрите социалните си умения. Камен е Иновативен Microsoft обучител, а през 2016г. завоюва Треньорската купа "Сърце" за Емоционална интелигентност на Българска асоциация за тренинг и развитие.
От 2019г. е треньор по Емоционална интелигентност, психолог с опит в обучение на възрастни, диагностика и развитие на тренинг групи.

Free