MC103 Excel Advanced

102 записани

Този видео курс е самостоятелната практика и задачи към курса MC103 Excel Advanced на Мицев център с над 1200 минути видео уроци и 100 задачи. Достъп за 20 седмици ще получите на първото занятие на курса. Вижте демо на обучението в тема 4 от съдържанието горе.

Подходящ за хора, които ежедневно ползват Excel и искат да задълбочат познанията си, като търговци, мениджъри, счетоводители, ТРЗ, аналитици, финансисти, финансови анализатори и др. Както и за хора, които искат да систематизират Excel знанията си. Подходящ е и за студенти.

След курсът ще можете да създавате сложни таблици с формули и функции за изчисление. Да ползвате пълноценно инструментариума на Microsoft Excel за обработка на данни и анализ на списъци. Ефективно ще следите различни стойности в клетките и ще работите с логически функции. Ще създавате сложни диаграми. Ще ползвате сортиране и филтриране на списъци и Pivot таблици за анализ на данни. Ще придобиете увереност и самочувствие. Ще получите удостоверение за компютърна грамотност, важно за нова работа.

  • Необходими познания: познания по Excel, създаване на таблици и формули. Добра основа за този курс е MC102 Курс Office или MC112 Excel Start.
  • Продължителност: 9 непоредни вечери от 18:30 или 5 дни събота/неделя от 9:30 или 14:30.
  • Хорариум: 60 учебни часа = 30 часа присъствено обучение + 30 часа самостоятелна практика.
  • Учебни материали: безплатен учебник от 120 страници.
  • Сертификат: на успешно завършилите курса и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.

Предимствата да води Microsoft Certified Trainer

Сертифицираният от Microsoft преподавател е както с доказани знания и умения, така и е обучен да преподава по официалната методика на Microsoft. За да се защити MCT се преминава през серия от обучения по IT умения, умения за преподаване и тънкостите на Excel. Ежегодно се подновява сертификацията с успешното взимане на тестове и сложни оучения. Основното предимство е индивидуалният подход към всеки приблем и задълбоченото познаване на продуктите и инструментите.

Водещ: Камен Мицев има преподавателски опит с Excel още от 1999г. От 2009. е Сертифициран Microsoft преподавател (MCT). Като сертифициран Excel Specialist от 2001г. и MOS Master от 2007г. води предимно корпоративни обучения в цялата страна. Под вещото му ръководство ще овладеете и най-сериозните тънкости на Excel.

Методика на преподаване: интензивно обучение в мултимедийна зала от MCT (сертифициран от Microsoft обучител) с дългогодишен опит, по официалната методика на производителите. Обучението е интензивно и групите са малки, за да осигурим лично отношение за всеки. При 5-6 заявки договаряме удобна за всички начална дата. Обадете се сега, много вероятно е останалите желаещи да чакат точно Вас, за да стартираме.

Курсът се провежда в залите на Мицев център Пловдив, ул. Гурко 16. Този курс се предлага и персонално с преподавател онлайн тук.

Информация за курса на тел. 0888 735252 (9:00-20:00 всеки ден).

Преподавател

Камен Мицев е двигателят на Мицев център и е сертифициран Microsoft треньор от 2009г., а от 2001г. е сертифициран Microsoft Excel Specialist. Развивайки се като треньор по организационно развитие, ще Ви вдъхнови да ползвате Excel, Offcie продукти и да подобрите социалните си умения. Камен е Иновативен Microsoft обучител, а през 2016г. завоюва Треньорската купа "Сърце" за Емоционална интелигентност на Българска асоциация за тренинг и развитие.
От 2019г. е треньор по Емоционална интелигентност, психолог с опит в обучение на възрастни, диагностика и развитие на тренинг групи.

380,00лв.