Продължете към съдържанието

Въпроси

Мога ли да проверя какво представляват курсовете?

Да, без регистрация имате достъп до демо теми във всеки курс. Изберете съответния курс и вижте списъка с теми в “Съдържание”. Всяка тема със син надпис “Безплатен преглед” може да се разгледа без регистрация.

Мога ли да гледам видео уроците на телефон или таблет?

Да, може да ползвате всяко устройство, стига да виждате добре на екрана и да имате интернет връзка. Добре е да имате на разположение компютър, на който да правите упражненията и задачите.

Как да закупя курс?

Всички курсове се предлагат като безплатно допълнение към присъствените курсове на Мицев център Пловдив. С бутон “ИНФОРМАЦИЯ” ще отидете в съответния курс. Повече информация на тел. 0888 735252 (всеки ден от 9:00 до 20:00).

Как да получа достъп, след закупуване?

Регистрирайте се в меню “Профил“. На първото занятие на присъствен курс кажете потребителското си име и ще получите достъп. За да спазим GDPR, регистрацията е само с потребителско име и e-mail. Потребителското име е една дума на латиница, а e-mail е нужен за възстановяване на паролата. При регистрация измислете сложна парола с поне 12 символа: малки и големи букви, цифри и специални символи. Запишете паролата си на тайно място и не я давайте на никой.

Ако имам въпроси по видео лекциите или задачите?

Запишете въпросите си и трудностите в упражненията по темата. На следващото присъствено занятие преподавателя ще отговори на всички въпроси. Целта на този практикум с видео лекции и задачи е да усвоите по-задълбочено материала, като гледате лекции и се упражнявате.

Мога ли да дам паролата си на познат или колега?

Независима система, отговаряща на GDPR следи достъпа Ви до платформата и при дублиран или неспецифичен трафик автоматично спира достъпа Ви.