Въпроси

Мога ли да проверя какво представляват курсовете?

Да, без регистрация имате достъп до демо теми във всеки курс. Изберете съответния курс и вижте списъка с теми в “Съдържание”. Всяка тема със син надпис “*” може да се разгледа без регистрация.

Мога ли да гледам видео уроците на телефон или таблет?

Да, може да ползвате всяко устройство, стига да виждате добре на екрана и да имате интернет връзка. Добре е да имате на разположение компютър, на който да правите упражненията и задачите.

Как да закупя курс?

Всички курсове се предлагат като безплатно допълнение към присъствените курсове на Мицев център Пловдив. С бутон “ИНФОРМАЦИЯ” ще отидете в съответния курс. Повече информация на тел. 0888 735252 (всеки ден от 9:00 до 20:00).

Как да получа достъп, след закупуване?

Регистрирайте се в меню “Профил“. На първото занятие на присъствен курс кажете потребителското си име и ще получите достъп. За да спазим GDPR, регистрацията е само с потребителско име и e-mail. Потребителското име е една дума на латиница, а e-mail е нужен за възстановяване на паролата. При регистрация измислете сложна парола с поне 12 символа: малки и големи букви, цифри и специални символи. Запишете паролата си на тайно място и не я давайте на никой.

Ако имам въпроси по видео лекциите или задачите?

Запишете въпросите си и трудностите в упражненията по темата. На следващото присъствено занятие преподавателя ще отговори на всички въпроси. Целта на този практикум с видео лекции и задачи е да усвоите по-задълбочено материала, като гледате лекции и се упражнявате.

Мога ли да дам паролата си на познат или колега?

Независима система, отговаряща на GDPR следи достъпа Ви до платформата и при дублиран или неспецифичен трафик автоматично спира достъпа Ви.