Очаква се нов модел камера Sony FX3 за професионално видеозаснемане

В интернет пространстовото се появиха снимки на нов модел професионална видео камера със формата на фотоапарат от Sony. Това е моделът Sony FX3. Дългоочаквана стъпка в по-миниатюрна посока за моделите FX, които са предимно за професионално видео заснемане.

Очакваната цена е около 3800 евро. Предназначен е основно за видео. Както виждате, бутона за старт на видео запис е на удобно място отгоре. От снимките се вижда, че апарата е с удобен захват и много допълнително програмируеми бутони.

Използван е стандартен Sony E байонет, за който вече има огромно количество хубави обективи от много производители. Включително има цели серии Cine обективи за видео заснемане.

Очаква се към края на февруари да е достъпен за заявки.

В курсовете по Фотография на Мицев център ще научите основните моменти от устройството на фотоапарат, обективи и аксесоари до най-често използваните начини за професионално снимане и правилно кадриране.

Admin bar avatar

За Камен Мицев

Камен Мицев е двигателят на Мицев център и е сертифициран Microsoft треньор от 2009г., а от 2001г. е сертифициран Microsoft Excel Specialist. Развивайки се като треньор по организационно развитие, ще Ви вдъхнови да ползвате Excel, Offcie продукти и да подобрите социалните си умения. Камен е Иновативен Microsoft обучител, а през 2016г. завоюва Треньорската купа "Сърце" за Емоционална интелигентност на Българска асоциация за тренинг и развитие. От 2019г. е треньор по Емоционална интелигентност, психолог с опит в обучение на възрастни, диагностика и развитие на тренинг групи.
Публикувано в Фотография. Постоянна връзка.