MC101 Курс Компютърна грамотност, Word, Excel

101 записани

Този видео курс е самостоятелната практика към курса MC101 Компютърна грамотност, Windows, Word, Excel на Мицев център с общо 600 минути видео уроци и 100 задачи. Достъп за 20 седмици ще получите на първото занятие на курса. Вижте 60 минути демо на обучението в  първите теми от съдържанието горе.

Подходящ за всеки, който търси по-добра работа с компютърна грамотност или оператор на компютър. Както за начинаещи, така и за хора, които искат да задълбочат познанията си. Ако изпитвате трудност да копирате файлове и папки или трудно оформяте документи, ако е необходимо бързо да създавате офис документи и формуляри, този курс е за Вас!

Този курс по начална компютърна грамотност е подходящ и за хора, които искат да ползват уверено компютър, без да работят в офис. Ще научите базови знания за работа и забавление с компютър, както да опазвате компютъра от повреди или вируси.

След курсът ще можете да организирате документите в компютъра, професионално да създавате и редактирате документи, да намирате информация в интернет, да отпечатвате и сканирате. Ще можете да попълвате вярно и да създавате таблици за пресмятане в Excel. Ще познавате как се пресмята ДДС и търговска отстъпка и калкулиране на цени в Excel. Освен знания и умения ще придобиете увереност и самочувствие за работа с най-разпространените програми. Ще получите удостоверение за компютърна грамотност, важно за нова работа.

Необходими познания: никакви или минимални, например ползвате само Facebook, Skype или имате познания, но желаете да ги систематизирате и да опознаете Word и Excel версия 2016.

Продължителност: 10 непоредни вечери от 18:30 или 6 дни събота/неделя от 9:30 или 14:30.

Хорариум: 60 учебни часа = 30 часа присъствено обучение + 30 часа самостоятелна практика.

Учебни материали: безплатен учебник от 100 страници.

Сертификат: на успешно завършилите курса и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.

Методика на преподаване: интензивно обучение в мултимедийна зала от преподавател с дългогодишен практически опит, по официалната методика на производителите. Обучението е интензивно и групите са малки, за да осигурим лично отношение за всеки. При 5-6 заявки договаряме удобна за всички начална дата. Обадете се сега, много вероятно е останалите желаещи да чакат точно Вас, за да стартираме.

Курсът се провежда в залите на Мицев център Пловдив, ул. Гурко 16.

Информация за курса на тел. 0888 735252 (9:00-20:00 всеки ден).

Преподавател

Камен Мицев е двигателят на Мицев център и е сертифициран Microsoft треньор от 2009г., а от 2001г. е сертифициран Microsoft Excel Specialist. Развивайки се като треньор по организационно развитие, ще Ви вдъхнови да ползвате Excel, Offcie продукти и да подобрите социалните си умения. Камен е Иновативен Microsoft обучител, а през 2016г. завоюва Треньорската купа "Сърце" за Емоционална интелигентност на Българска асоциация за тренинг и развитие.
От 2019г. е треньор по Емоционална интелигентност, психолог с опит в обучение на възрастни, диагностика и развитие на тренинг групи.

290,00лв.