MC102 Курс Office

76 записани

Този видео курс е самостоятелната практика и задачи към курса MC102 Office на Мицев център с общо 1000 минути видео уроци и 100 задачи. Достъп за 20 седмици ще получите на първото занятие на курса. Вижте демо на обучението в тема 3 от съдържанието горе.

Подходящ за всеки, който работи в офис или търси по-добра работа като офис асистент, мениджър, специалист продажби, финансист, счетоводител, касиер, офис организатор и др. За всички, които искат да работят в чуждестранна фирма с голям обем документи и сериозни изисквания!

Курсът е подходящ и за студенти, на които им предстои да пишат дипломна работа или курсови работи и проекти. Дава полезни знания и на ученици за ефективна работа с компютър и подготовка на домашни.

След курсът ще можете да управлявате цялостната организация на документи в офиса. Да създавате и редактирате сложни документи в Word със стилове, сложни формати и списъци. Ще можете да създавате таблици в Excel за пресмятане или анализ на данни, диаграми и да ги копирате в други продукти. Чрез PowerPoint бързо ще създавате ефектни презентации, а с Outlook ще комуникирате и организирате времето си, както е във всички фирми с чуждо участие. Освен знания ще придобиете и самочувствие за работа с последната версия на Microsoft Office. С удостоверение за компютърна грамотност, ще докажете уменията си пред работодатели.

  • Необходими познания: минимални в писане и форматиране на текст и копиране на файлове и папки. Препоръчваме за добра основа MC101 Курс Word, Excel, начална компютърна грамотност.
  • Продължителност: 10 непоредни вечери от 18:30 или 6 дни събота/неделя от 9:30 или 14:30.
  • Хорариум: 60 учебни часа = 30 часа присъствено обучение + 30 часа самостоятелна практика.
  • Учебни материали: безплатен учебник от 100 страници.
  • Сертификат: на успешно завършилите курса и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.
  • Методика на преподаване: интензивно обучение в мултимедийна зала с много примери и задачи. Обучението е интензивно и групите са малки, за да осигурим лично отношение за всеки. При 5-6 заявки договаряме удобна за всички начална дата. Обадете се сега, много вероятно е останалите желаещи да чакат точно Вас, за да стартираме.
  • Курсът се провежда в залите на Мицев център Пловдив, ул. Гурко 16.

Информация за курса на тел. 0888 735252 (9:00-20:00 всеки ден).

Преподавател

Камен Мицев е двигателят на Мицев център и е сертифициран Microsoft треньор от 2009г., а от 2001г. е сертифициран Microsoft Excel Specialist. Развивайки се като треньор по организационно развитие, ще Ви вдъхнови да ползвате Excel, Offcie продукти и да подобрите социалните си умения. Камен е Иновативен Microsoft обучител, а през 2016г. завоюва Треньорската купа "Сърце" за Емоционална интелигентност на Българска асоциация за тренинг и развитие.
От 2019г. е треньор по Емоционална интелигентност, психолог с опит в обучение на възрастни, диагностика и развитие на тренинг групи.

380,00лв.