MC112 Курс Excel Start

5 записани

Този видео курс е самостоятелната практика и задачи към курса MC112 Excel Start на Мицев център с общо 500 минути видео уроци и 55 задачи. Достъп за 20 седмици ще получите на първото занятие на курса. Вижте демо на обучението в тема 3 от съдържанието горе.

Microsoft Excel е безспорно най-разпространената програма за създаване и пресмятане в таблици. Наложи се като един от най-често използваните продукти във всеки офис или работно място. Познаването и Ви гарантира сигурна работа с по-добро заплащане. Погледнете списъците с обяви за работа, всеки ден има десетки нови позиции с изискване за ползване на Excel.

Курсът е подходящ за начинаещи с Excel. За всеки, който работи в офис или търси по-добра работа като офис асистент, мениджър, специалист продажби, финансист, счетоводител, касиер, офис организатор и др. Подходящ и за ученици и студенти.

След курсът ще можете да създавате таблици в Excel за пресмятане или анализ на данни. Ще познавате основните методи за пресмятане на ДДС, търговски отстъпки и други важни за практиката таблици. Ще създавате красиви диаграми и сложни таблици с много формули. Ще познавате принципите на представяне на информация в таблици и списъци, като ще можете да сортирате и филтрирате списъците. Чрез Pivot таблици и диаграми ще можете да анализирате данните в таблиците. Освен знания и умения ще придобиете и самочувствие. Ще получите удостоверение за компютърна грамотност, важно за нова работа.

  • Необходими познания: минимални в писане и форматиране на текст и копиране на файлове и папки. Препоръчваме за добра основа MC101 Курс Word, Excel, начална компютърна грамотност.
  • Продължителност: 6 непоредни вечери от 18:30 или 3 дни събота/неделя от 9:30 или 14:30.
  • Хорариум: 40 учебни часа = 20 часа присъствено обучение + 20 часа самостоятелна практика.
  • Учебни материали: безплатен учебник от 44 страници.
  • Сертификат: на успешно завършилите курса и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.
  • Методика на преподаване: интензивно обучение в мултимедийна зала с много примери и задачи. Обучението е интензивно и групите са малки, за да осигурим лично отношение за всеки. При 5-6 заявки договаряме удобна за всички начална дата. Обадете се сега, много вероятно е останалите желаещи да чакат точно Вас, за да стартираме.
  • Курсът се провежда в залите на Мицев център Пловдив, ул. Гурко 16.

Информация за курса на тел. 0888 735252 (9:00-20:00 всеки ден).

Преподавател

Камен Мицев е двигателят на Мицев център и е сертифициран Microsoft треньор от 2009г., а от 2001г. е сертифициран Microsoft Excel Specialist. Развивайки се като треньор по организационно развитие, ще Ви вдъхнови да ползвате Excel, Offcie продукти и да подобрите социалните си умения. Камен е Иновативен Microsoft обучител, а през 2016г. завоюва Треньорската купа "Сърце" за Емоционална интелигентност на Българска асоциация за тренинг и развитие.
От 2019г. е треньор по Емоционална интелигентност, психолог с опит в обучение на възрастни, диагностика и развитие на тренинг групи.

290,00лв.