MC104 Курс Excel Power Query & Pivot Advanced

10 записани

Този видео курс е самостоятелната практика и задачи към курса MC104 Excel Power Query & Pivot Advanced на Мицев център. Достъп за 20 седмици ще получите на първото занятие на курса.

Подходящ за опитни потребители, които ползват Excel за анализ и обработка на големи обеми от данни. За всички, които искат да задълбочат и усъвършенстват познанията си в Pivot анализите и задълбочена обработка на големи обеми от данни.

След курсът ще можете да импортирате данни от всякакви източници и да ги трансформирате или обединявате с Power Query Editor. Ще създавате разнообразни Pivot таблици от един или повече източници чрез Data Model. Ще овладеете разнообразни методи за подготовка и обработка на данните във вид, удобен за Pivot анализи.

Необходими познания: добри познания по Excel, създаване на таблици и формули.
Подходяща основа за този курс е MC103 Курс Excel Advanced.

Необходимо оборудване: лаптоп с последната версия 365 на Excel или 2019/2021.

Продължителност: 9 непоредни вечери от 18:30 или 6 дни събота/неделя от 9:30 или 14:30, в зависимост от вашата заетост.

Учебни материали: безплатен учебник от 124 страници.

Сертификат: на успешно завършилите курса и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.

Предимствата да води Microsoft Certified Trainer

Сертифицираният от Microsoft преподавател е както с доказани знания и умения, така и е обучен да преподава по официалната методика на Microsoft. За да се защити MCT се преминава през серия от обучения по IT умения, умения за преподаване и тънкостите на Excel. Ежегодно се подновява сертификацията с успешното взимане на тестове и сложни оучения. Основното предимство е индивидуалният подход към всеки приблем и задълбоченото познаване на продуктите и инструментите.

Водещ: Камен Мицев има преподавателски опит с Excel още от 1999г. От 2009. е Сертифициран Microsoft преподавател (MCT). Като сертифициран Excel Specialist от 2001г. и MOS Master от 2007г. води предимно корпоративни обучения в цялата страна. Под вещото му ръководство ще овладеете и най-сериозните тънкости на Excel.

Методика на преподаване: интензивно обучение в мултимедийна зала от MCT (сертифициран от Microsoft обучител) с дългогодишен опит, по официалната методика на производителите. Обучението е интензивно и групите са малки, за да осигурим лично отношение за всеки. При 5-6 заявки договаряме удобна за всички начална дата. Обадете се сега, много вероятно е останалите желаещи да чакат точно Вас, за да стартираме.

Курсът се провежда в залите на Мицев център Пловдив, ул. Гурко 16. Този курс се предлага и персонално с преподавател онлайн тук.

Информация за курса на тел. 0888 735252 (9:00-20:00 всеки ден).

Преподавател

Камен Мицев е двигателят на Мицев център и е сертифициран Microsoft треньор от 2009г., а от 2001г. е сертифициран Microsoft Excel Specialist. Развивайки се като треньор по организационно развитие, ще Ви вдъхнови да ползвате Excel, Offcie продукти и да подобрите социалните си умения. Камен е Иновативен Microsoft обучител, а през 2016г. завоюва Треньорската купа "Сърце" за Емоционална интелигентност на Българска асоциация за тренинг и развитие.
От 2019г. е треньор по Емоционална интелигентност, психолог с опит в обучение на възрастни, диагностика и развитие на тренинг групи.

380,00лв.